Track and Field Mouse

%d0%be%d0%be95Voor iedereen die even moe is van al dat rennen, springen en werpen. en even heerlijk op de bank wil ontspannen met een leuk en actief spel, is er het fantastische online gokspel met de naam Track and Field Mouse. Speel nu mee op deze gratis online gokautomaat en blijf actief!

Wat is Track andField Mousevoor een spel?

Track and Field Mouse is een gratis online gokautomaat, ontworpen door Microgaming een van de grote giganten op de markt van de online gokautomaten en casinospellen. Een leuk en afwisselend spel met een grappige cartoon muis als hoofdrolspeler, wat nooit gaat vervelen! Om te beginnen is Track and Field Mouse niet een standaard spelletje. Opgebouwd uit 3 rollen en 1 winnende combinatielijn heeft het spel enkele geweldig interessante eigenschappen. Er zijn ook verschillende spelmogelijkheden. Track and Field Mouse bestaat eigenlijk uit drie verschillende spelletjes.

  • Brons
  • Zilver
  • Goud

Je kunt zelf een keuze maken welk level je als eerste wilt spelen. Iedere keuze geeft uiteraard weer andere spelmogelijkheden. En ieder level heeft weer verschillende bonusrondes en vele andere extra’s! Een prachtige gratis online gokkast die nooit gaat vervelen!

Hoe wordt het gespeeld?

%d0%be%d0%be94Track and Field Mouse is een gezellige, op drie rollen gebaseerde online gokkast die hetzelfde werkt als de ouderwetse online fruitautomaten. De Track and Field Mouse heeft maar 1 zogenaamde pay-line, oftewel een enkele vaststaande rij waarop de winnende combinaties gevormd kunnen worden. De plaatjes doen prettig aan en bestaan uit afbeeldingen van de muizen, kersen, meloenen, citroenen, sinaasappels en de andere gebruikelijke symbolen die op een fruit automaat getoond worden. Sport en dier gaan hand in hand en door de juiste combinaties van de verschillende plaatjes op 1 rij te draaien, kun je bronzen, zilveren en gouden medailles winnen.

De hoogste prijs wordt uitgekeerd wanneer er drie afbeeldingen van muizen worden gedraaid op de uitbetalende rij, maar er zijn ook nog heel veel andere leuke prijzen te winnen. Het zal de speler al snel duidelijk worden dat je hier niet voor echt geld speelt. De extra prijzen worden uitgekeerd in de vorm van gratis draairondes. Deze gratis draairondes vinden plaats op een aparte rol. Er valt altijd voor iedereen wel wat te winnen! Op deze rol vind je afbeeldingen van kaas, een stopwatch, trainingsschoenen en de Olympische Fakkel.

Speciale kenmerken

• Free spins en gratis draairondes
Op ieder level, Brons, Zilver of Goud, zijn verschillende extra draairondes te winnen. Hoe hoger je scoort, des te groter is de prijs.
• De rollen stopzetten
Af en toe en zonder enige regelmaat krijgt de speler de mogelijkheid om een van de rollen stop te zetten voor een draaironde, om zo de kans op het draaien van een winnende combinatie te vergroten.
• Shifta
Wanneer je het word “Shifta’ boven de drie rollen ziet verschijnen worden de drie rollen automatisch aangepast zodat er altijd een winnende combinatie ontstaat.
• Let ’em Spin
Wanneer je deze uitdrukking boven de rollen ziet afgebeeld, geef dan niet toe aan de drang om een van de rollen stop te zetten. Laat de rollen gewoon draaien en je zult zien dat er altijd een winnende combinatie volgt.

Samenvatting

Track & Field Mouse is een van de fantastische spellen van Microgaming, gebaseerd op rond rennende grappig vormgegeven grijnzende muizen die aan de verschillende Track and Field atletiek onderdelen meedoen en vervolgens rond paraderen met de gewonnen prijzen.

Comments are closed.